Virtuaalinen Finncon saa myös virtuaalisen pienkustantamopöydän!

Virtuaali-Finncon 2020 haluaa tarjota mahdollisuuden osallistua virtuaaliselle pienkustantamopöydälle, joka toteutetaan tapahtuman nettisivuilla.

Pienkustantamopöytä on tarkoitettu ensisijaisesti kirjoja ja sarjakuvia myyville pienkustantamoille sekä omakustanteisille kirjoille ja sarjakuville. Osallistuminen on maksutonta. Kaikki myynti tapahtuu myyjän oman verkkokaupan tai verkkosivun kautta.

Pienkustantamopöytää varten myyjän tulee toimittaa Finnconille korkeintaan 500 merkin mittainen esittelyteksti, linkki omaan logoon sekä linkki verkkosivuille tai verkkokauppaan. Kuvalinkin on oltava toiminnassa vähintään 12.7.2020 asti, toimimattomat kuvat jätetään julkaisematta.

Mukaan voi ilmoittautua täyttämällä  ilmoittautumislomakkeen viimeistään tiistaina 30.6.2020. Huomaathan, että ilmoittautuminen ei takaa pääsyä pienkustantamopöydälle.