Pienkustantamopöytä

Virtuaalinen Pienkustantamopöytä

Tervetuloa virtuaaliselle pienkustantamo- ja seurapöydälle! Kirjojen ostaminen on aina tärkeä osa tapahtumaa ja siksi myös virtuaalinen Finncon tarjoaa kotimaisille pienkustantamoille ja seuroille mahdollisuuden esitellä valikoimaansa.

Alta löydät kustantajien ja seurojen lyhyet esittelyt sekä linkit mukana olevien myyjien omiin verkkokauppoihin, jotka kannattaa käydä katsomassa Finncon tarjousten varalta!

Vaskikirjat

Kustantamo Vaskikirjat tarjoaa monipuolista suomenkielistä luettavaa niin fantasian, scifin kuin kauhunkin saralla.

Koko Finnconin ajan kaikki kirjat ovat saatavilla tarjoushintaan kotisivujen (www.vaskikirjat.fi) tai Holvi-verkkokaupan kautta tilattaessa.

Kustantajan verkkokauppa

Osuuskumma-kustannus

Osuuskumma on osuuskuntamuotoinen kustantamo, joka julkaisee scifiä, fantasiaa ja kauhua sekä muuta spekulatiivista fiktiota.

Kustantajan verkkokauppa

Fantacor Ky

Fantacor Ky:n fantasiakirjasarja Pohjoisen legendat sijoittuu keskiaikaa mukaileviin maisemiin, jossa mystiikkaa on täydennetty jumalilla sekä virtauksella, elinvoimalla, jota vain harvat voivat hallita.

Kirjasarja kunnioittaa perinteistä fantasiaa, mutta Pohjoisen legendat pyrkii maltillisuuteen fantasiallisten elementtien käytössä. Maailma mukailee meidän kaikkien tuntemaa maailmaa, jossa örkit ja haltiat ovat tavallisia rotuja hyvine ja huonoine yksilöineen.

Kustantajan verkkokauppa

J.P. Tanninen

Siunattu kirous, fantasiaromaani

Joskus jumalatkin mokaavat.

Taivas on pudonnut ihmisten niskaan.
Kuka on vihastuttanut jumalat?

Remi, nuori maalaistyttö vuoristosta, on kovan paikan edessä: kyläläiset karttavat häntä, äiti on laskettu haudan lepoon eikä isä ole palannut matkoiltaan. Maailma on mennyt sekaisin. Vedenpaisumus on huuhtonut tähdetkin taivaalta ja muotoillut maailmalle uudet kasvot. Yhteys jumaliin on katkennut ja taikuus hiipunut.

Selviääkö isän kohtalo? Onko maailmalla toivoa?

Myyjän verkkokauppa

Juho Saari

''Ropotti'' on tarina humalaisesta musadiggarista ja turkulaisesta robotista, jotka päätyvät filosofisiin keskuteluihin yökerhon jonossa. Tästä alkaa lyhyt mutta vauhdikas seikkailu, joka vie läpi tulevaisuuden Turun pohtien ihmisyyttä, tekoälyä sekä näiden suhteita ja rajoja.

Novellia on saatavilla muutama kappale fyysisenä painoksena.

Myyjän verkkokauppa

Turun Science Fiction Seura ry

Turun Science Fiction Seura on toiminnallaan monipuolisesti mukana scifin, fantasian ja muun spekulatiivisen fiktion harrastajien yhteisössä. Perinteikäs yhdistys julkaisee Spin-lehteä ja järjestää kotoisia tapahtumia turkulaisella Terrakoti-toimistollaan.

Tämän lisäksi TSFS on mukana järjestämässä kirjoituskilpailuja kuten Novaa, jakaa vuosittain Atorox-novellipalkinnon ja julkaisee antologioita.

Seuran verkkokauppa

Turun yliopiston tieteiskulttuurikabinetti ry (Tutka)

Turun yliopiston tieteiskulttuurikabinetti ry (Tutka) on yhdistys scifistä, fantasiasta ja muusta kummasta kiinnostuneille.

Yhdistys järjestää erityisesti paikallisia tapahtumia ja pyörittää pienimuotoista julkaisutoimintaa sekä itsekseen että yhdessä esimerkiksi Turun Science Fiction Seuran (TSFS) kanssa.

Finnconissa Tutkalla on myynnissä esimerkiksi novelliantologioita (aiheinaan muun muassa presidentit, Turku ja vaihtoehtohistoria), runoteos, kangasmerkkejä ja rintanappipaketteja.

Tutkan verkkokauppa